Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Älskar dig


Kär

Det finns så mycket jag vill säga dig,
Jag har tänkt ut allt i förväg,
Jag vill säga att jag älskar dig,
Jag vill säga att du är det bästa som hänt mig,
Men när vi väl är där kan jag inte mer än stirra,
Stirra på det underbaraste som finns,
Jag älskar dig över allt annat.
Men vill bara veta vad du känner.




Fri vers av Diapsalma
Läst 524 gånger
Publicerad 2005-07-23 13:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Diapsalma