Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Arla

 

 

Tidig morgon

Daggdroppar från mjukt

solrosblad

som

Vibrerar lätt

när solen börjar värma

 

bladen

 

värmen som sprider sig

genom stjälkens alla

nervbanor

 

Inget går upp mot

morgonen




Fri vers av nettizen
Läst 293 gånger
Publicerad 2007-01-09 22:32



Bookmark and Share


  Söder
Skön stämning i dikten. Ja morgontimman är ljuv...
2007-01-09

    ej medlem längre
Underbart! Önskar jag var lika morgonpigg som du*
2007-01-09
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen