Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Funderingar mitt i funderingar...


Optimistisk pessimistkonsult

Hmm...

Kanske man skulle ta och bli konsult?

Jag har ju två specialtalanger:

Jag är en obotlig Pessimist!

&

Jag är en obotlig Optimist!

Om jag ändå ska dras med båda rösterna så kan de få förtjäna sitt uppehälle, det är den logiska lösningen.

Jag är ju trots allt... en obotlig realist!




Övriga genrer av Veronika Lundqvist
Läst 351 gånger
Publicerad 2007-01-09 23:39



Bookmark and Share


  Mangal VIP
Kul funderingar! Väl skrivet.
2007-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Veronika Lundqvist
Veronika Lundqvist