Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Destination vidöppen dörr

i en evigt lång korridor
med otroligt oändlig ände
här borta där jag går
klick klack

klick klack

så långsamt så tvekande
tar mina steg sig framåt
med så svaga ben
hämmade av tankar
så svaga steg

klick klack

mina tankar virvlar runt som
virvlar från ett badkar
snurrar omkring som små osynliga fjärilar
i mitt huvud, det som spränger
det som känns
och mina steg som flyger

destinationen
vidöppen dörr
tröskel att bestiga
eller kanske skall man vända

långsamt och så tyst
tippar på tå

klick klack

jag hörs ändå

och möts av ditt glada leende
som gräver vettet ur mitt huvud
som fyller mitt hjärta med en omtumlande värme

tvekande steg
tystnar och förvinner ner
ner i din stol
framför dig
här sitter vi igen
för att diskutera allt mellan
jorden och himlen





Fri vers av Malin Johansson
Läst 287 gånger
Publicerad 2005-01-16 21:34



Bookmark and Share


  Markattan
Det låter som om den långa kvalfulla vandringen var värd all möda. Skönt att ha någon att prata med. Bra beskriven och vånda och sedan befriade känslor.
2005-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Malin Johansson

Mina favoriter
Sanningen.