Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det skillnad mellan att lyssna och förstå.


När Regnbågen fick färg

 

I begynnelsen var Regnbågen grå

med en gnagande längtan efter sitt essens

 

Förtvivlat lyssnande

till Solens ensamma gyllene prakt

för att kunna glittra i takt

 

Fäller undrande färglösa tårar

Varma strålar glänser då i delad sorg

 

Regnbågen fann sin längtan

när den lärde sig förstå

 

 




Fri vers av Gyllene Varg
Läst 354 gånger
Publicerad 2007-01-10 01:34



Bookmark and Share


    Vildrosen
Gillar denna dikt en poesi med ordval som tilltalar mig, är en obotlig romantiker... Fint
2007-01-13

  ia VIP
åh.. ja men visst...
så mycket sanning
bokmärker denna
2007-01-11

  Gawain
Bra poäng förmedlat...
2007-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Gyllene Varg