..vill inte framstå som klyschig men.. äh, läs och le.. *ler*

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

..vill inte framstå som klyschig men.. äh, läs och le.. *ler*




Lustande sagoskrivning

 

Jag bländas
i Dina blickars sken

Får inte nog
av mina händer
på din kropp

Du är min
Romantiska saga
skriven av
Oss

En leende dröm
andandes
här, intill
i sömnen

När jag vaknar




Fri vers av Gyllene Varg
Läst 858 gånger
Publicerad 2007-02-05 21:09



Bookmark and Share


    Erika H
den känslan
när man vaknar men drömmen är kvar
så underbar
stämningsfull och kärleksfull
det finns undertoner av ljuvhet här
vackert skrivet
erika
2007-02-07

  Micael Axelsson
Andas till denna värmande drömska vakenhet, målat av ett sinne som klart brinnande varmt visar oss något så underbart att man kan bara sitta och le, le i samförståndets hjärtliga lycka...

Ibland är klyschor de enda rätta, av just de nämnda anledningarna som Steve Lando säger...
2007-02-06

    Tuva Lisa**
Jättefin ;)
Jag måste bara säga att jag är lite dålig på att skriva komentarer ;o
2007-02-06

  KonstigaKatter
\"Lustande sagoskrivning\" - *L* - två i ett... drömmer har nära till verklighet... eller verklighet är som en saga...? *L* Vackert... som vanligt;)
2007-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Gyllene Varg