Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vämjelse

 

Kämpar mig glansig 
mot reflektionen
min Synd, klös inte mer blod
över Spegelbildens kinder

bakom Iris tårar 
förvillar Hånskrattet 
vämjeliga tentakler
som suger liv ur lungorna

ta bort dem

under revbenen
ekande, tärande Tomhet

Snälla, låt mig andas!

otäcka Ego sitter vakt
vid tankarnas vägar
närd av spillt förnuft

Förvridna Verklighet
gråt ej salta spår för mig!
där slösas de bara bort

 

otäcka Ego, lämna plats

 

 




Fri vers av Gyllene Varg
Läst 807 gånger
Publicerad 2007-02-06 19:44



Bookmark and Share


  Nina V A
oj här klöste vämjelsen kraftigt genom kännbar frustration och bedjan, kraftfullt skrivet och målande så man vrider sig. Otäcka egot sitter sannerligen vakt, snyggt skrivet och bland dina bästa!!
2007-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Gyllene Varg