Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Beröring

 

 

En beröring

så lätt att den knappt

känns

men

ändå så

kännbar att det

bränns

 

i

 

varje nerv

varje cell, ja varje del

av kroppens alla sinnen

känns som ett

emotionellt

fyrverkeri 

 

underskatta aldrig ordens makt 




Fri vers av nettizen
Läst 264 gånger
Publicerad 2007-01-10 06:06



Bookmark and Share


    Lindizz
Toppen bra skrivet ...
2007-01-10

  figurett
Så, läckert!
2007-01-10

  Söder
Ja, så bra! Den känslan är verkligen speciell. Finfint...
2007-01-10

  Hanni
åh så bra!!
2007-01-10
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen