Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trött



liggandes raklång
tröttheten sveper igenom min kropp
som vinden genom mitt hår en stormig dag

Liggandes på
trötthetens rygg
somnar jag inte
sluter inte mina ögon
i väntan på nästa dag

i en värkande kropp
ligger jag still
och undrar vad jag egentligen vill
sova, blunda eller bara vara
för att vakna upp
om och om igen

ligger här raklång
utmattad av mitt bringade liv
utslagen av mig själv

knock out
i min egen säng






Fri vers av Malin Johansson
Läst 225 gånger
Publicerad 2005-01-16 23:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Malin Johansson

Mina favoriter
Sanningen.