Ett försök.. att beskriva något som kan vara underbart fint.. att dela med någon..

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett försök.. att beskriva något som kan vara underbart fint.. att dela med någon..




nattens njutning

 

stilla tystnad

svala lakan

mjuka händer

söker hud

lätta fingertoppar

vibrerande rysning

trevande kyssar

giriga tungor

varma andetag

slutna ögon

hjärtats slag

två kroppar

skälvande välbehag

 

 

 




Fri vers av Gyllene Varg
Läst 342 gånger
Publicerad 2007-01-10 11:57



Bookmark and Share


    Sony
Mycket vacker och talande. Bra!!!
2007-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Gyllene Varg