Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Föreställning

Kan föreställa mig

dig

En mjuk kyss i

nacken

Hur din hand

sakta

trevar sig fram

en varm

omfamning

Kan också föreställa mig

när du säger att

du aldrig

tänker

släppa

taget

om

mig

Kan föreställa mig

många saker

frågan är bara

Finns du?





Fri vers av nettizen
Läst 256 gånger
Publicerad 2007-01-10 14:29



Bookmark and Share


  Freeman
Varje längtan finns till för att bli tillfredsställd, det är något jag aldrig kommer sluta tro...hoppas att du aldrig ger upp din! Vackert!!!
2007-01-10

    Lindizz
fin dikt ! till slut kommer han när man minst anar...*ler
2007-01-10
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen