Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kittling

 

 

Leker med ett grässtrå....

 

Skriver bokstäver på

din rygg

 

Egentligen en omöjlig

uppgift att gissa

men det är

så sensuellt

kittlande

att

man aldrig

vill att det ska ta

slut 

Som en

liten fluga

på upptäcktsfärd

men resan har

just bara

börjat 

 

 




Fri vers av nettizen
Läst 304 gånger
Publicerad 2007-01-10 21:51



Bookmark and Share


    Lindizz
fint och härligt
2007-01-10

  Söder
Härligt kittlande lyrik. Fin fluga...*killikill*
2007-01-10
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen