Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Önskelista från dottern

 

Min ena 

dotter en gång sa

att hon tyckte hon hade

ett svar på vilken man

jag skulle ha

Han

skulle

tycka om

barn och djur

Rik skulle han vara

och ha nio kaniner i bur.

Hästar skulle det

finnas också

samt ett

stort

hus

att rusa

runt i som så.

Viktigast var ändå

att han var snäll och bra

på att laga mat

så jag skulle 

slippa

vid

spisen stå.

Jag har nog rätt

så rara barn

ändå. 

 


 

:) 

 




Fri vers av nettizen
Läst 296 gånger
Publicerad 2007-01-10 22:48



Bookmark and Share


    Melleee
Asså, förlåt, men nu får du ge dig, jag var 8? -.-' länge sen?
2007-01-11

  Lena K Nilsson VIP
Härlig dikt!
2007-01-11

    Lindizz
härlig dikt...
2007-01-10
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen