Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rusningstrafik på livets vägar

De bara föll sådär
regndropparna
i gatlyktans gula sken
med en hastighet
som gjorde dem
tandpetsformade

och jättesugen blev jag
på att få göra samma sak
precis som dem

Inte vill jag vara
som Klarälvens cirklande strömmar
som inte kommer nån vart

Nej, nej, som regndroppar
vill jag vara
och få gå den väg
jag är tillägnad

Ge mig en karta




Fri vers av Någonting
Läst 290 gånger
Publicerad 2007-03-13 16:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Någonting