Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spela

Notskrift byggd på fantasi
Utan toner, rytmik och taktart

Det skulle va något det




Bunden vers (Haiku) av Någonting
Läst 294 gånger
Publicerad 2007-03-11 18:24



Bookmark and Share


    Maxx
Begåvad ung man!
2007-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Någonting