Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snart februari

Lock och botten
vitt på toppen
efterlängtad semmeltid
Jag vill smaka




Bunden vers (Haiku) av Någonting
Läst 340 gånger
Publicerad 2007-01-24 17:58



Bookmark and Share


    Maxx
Begåvad ung man!
2007-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Någonting