Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jättekallt

Kan jag få bjuda dig på en mugg
varm choklad
sådär perfekt blandad,
innan vi möter vår?




Fri vers av Någonting
Läst 354 gånger
Publicerad 2007-01-21 23:59



Bookmark and Share


    Maxx
Mycket vackert
2007-01-24

    Livia.W
Det va en "mysig" dikt, får MEJ att tänka på en kall vinter dag(eller natt)
Tack för den fina kritiken till Tårar!
2007-01-23

  JamesDean VIP
varm choklad är så underbart gott =D
2007-01-22

  prinscess VIP
varm choklad är alltid gott när det är kallt ute
som det är här just nu
2007-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Någonting