Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det vita bladet

Den oskrivna

delen

av mitt öde

kan fylla mig

med fruktan

eller hopp






Övriga genrer av Ali D VIP
Läst 255 gånger
Publicerad 2007-01-11 08:57



Bookmark and Share


  Aisha VIP
....ja....och olika dagar (och nätter) tar den ena eller den andra delen överhanden....och Gud bevara oss från fruktan.....A.
2007-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Ali D
Ali D VIP