Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Världsomvändning

 

 

Känslor

av en  nära

samhörighet

som jag

inte

trodde var

möjlig

*

Du

har vänt

min världsbild

upp och ner och

den känslan

tycker

jag

är

helt

och hållet

underbar

**




Fri vers av nettizen
Läst 194 gånger
Publicerad 2007-01-11 11:33



Bookmark and Share


  Söder
Ja, vackert som bara den. Det är en enorm känsla du beskriver.
2007-01-11

  figurett
Så, vackert!
2007-01-11

    Lindizz
åh vad fin...
2007-01-11
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen