Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kyss mig




kyss mig hårdare
så hårt du bara kan
kyss mig länge
längre än min fantasi kan
ta mig på en resa
bortom värme och kyla

hett

gör mig svagare
i din värme
gör mig lätt
ge mig frihet i din kyss

kyss mig hårdare
kyss mig svagare

Kyss mig nu





Fri vers av Malin Johansson
Läst 563 gånger
Publicerad 2005-01-17 17:20



Bookmark and Share


  Hans w-art Westlund VIP
favoritstycke; kyss mig länge
längre än min fantasi kan
ta mig på en resa

för min del var det tillräckligt
2005-05-27

  Kramiz
kan vara hårda och mjuka men alltid underbara!
2005-01-22

  Manal
Kärlek..har själv skrivit en liknande dikt. Mkt vackert
2005-01-22

  Hans w-art Westlund VIP
skulle jag ge dig denna kyss, men sorry, bunden av ansvar och kärlek kan jag bara tacka dig för en väldigt fint skriven dikt, den svepte med mig bort en liten stund...
2005-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Malin Johansson

Mina favoriter
Sanningen.