Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingenting.

Jag såg dina tårar,
dom gläste klart.
Jag såg dom där inut i.
Allt vi glömde var det vackra som var,
och allt som finns kvar är det onda du sa.

Jag lutar mig bakot i min stol.
Det kan bara bli nästan som förut,
men man kan inte glömma allt ont.

Jag önskar mig ett flygplan,
ett som kunde flyga långt bort.
Då skulle jag flya till dig,
visa vad jag menar med att jag älskar dig,
om du nångonsin kan förstå.




Fri vers av Ylwa Moon
Läst 309 gånger
Publicerad 2007-01-11 20:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ylwa Moon

Mina favoriter
DOCKHUSET