Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets vändningar

 

Lustigt hur fort livet kan vända

små små detaljer

Ställer livet på ända

Som ett slags hjärtats hedersmedaljer

 

Hur man kan leva på ett sätt

och vara nöjd med det

När så plötsligt något oväntat skett

och man inser att man på livet går bet

 

Som ett vågspel i havet

som skänker harmoni i livet

Sänker så det personliga kravet

och man vågar ta klivet

 

Ut i solen och världen igen

allt med andra ögon ser

Öppnar så famnen gladeligen

och tar emot vad livet ger

 

Håller man hjärtat för länge instängt

finns det risk för frostbitning

och att det inte blir som man tänkt

och så missar man chansen till återupplivning

 

Att låta ett krossat hjärta hela

kan vara sunt ett tag

Men sen vill man nog ändå med någon det dela

och få andas samma andetag

 

Livet är kort och kan ej evigt förbli

ta vara på dagen som är nu

Innan du vaknar och inser att livet gått dig förbi

Alla är betydelsefulla, även Du

I synnerhet Du......




Fri vers av nettizen
Läst 260 gånger
Publicerad 2007-01-11 21:24



Bookmark and Share


  Söder
Tänkvärda och fina ord...som det kan vara här i livet...
2007-01-11
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen