Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det blir bara värre och värre

Mitt hjärta är inte som förr
Du klev in i mitt liv
Du dansade omkring
Du snubblade och gjorde en spricka i mitt hjärta
Det smärtar
Hålet blir större och större
Dagarna blir bara svårare och svårare
Jag hostar blod som jag försökt svälja
Ögonen läcker
Såren går upp gång på gång




Fri vers av Passorina
Läst 286 gånger
Publicerad 2007-01-11 21:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Passorina
Passorina