Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Evighetens svar

Du söker efter svar
Men du finner dem inte

Du har vandrat omkring
Men aldrig funnit någon stanns där du känt dig trygg

Du har sagt det så många gånger
Men endå så är det bara snack

Du skulle kunna slå ihjäl mig om du ville
Men du skulle aldrig göra det

Vet du varför?
Det gör jag




Fri vers av Passorina
Läst 313 gånger
Publicerad 2007-01-11 21:31



Bookmark and Share


  Lovesick
mycket bra,
du ger känslan genom orden.
bra :)
2007-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Passorina
Passorina