Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskar jag dig så mycket?

Jag kanske tvekar
Jag kanske funderar
på vad dessa känslor egentligen är
men det är inte för att jag inte känner något för dig
det är för att jag är rädd att du ska inse att du inte vill ha mig
Jag kanske går ett steg bakåt
Jag kanske vänder huvudet bort
men det är inte för att undvika dig
det är för att ge dig utrymme
så att du kan andas och känna dig fri
Jag kanske tvekar
men då är det inte på mina känslor
Jag kanske funderar
på om jag kanske borde låta dig va ifred
Jag kanske går ett steg bakåt
men det är för att du inte ska känna dig fången
Jag kanske vänder huvudet bort
och kanske jag gör detta
för att jag älskar dig.




Fri vers av Passorina
Läst 299 gånger
Publicerad 2007-07-17 20:52



Bookmark and Share


    ej medlem längre
åh.vad gulligt och bra.
2007-07-17
  > Nästa text
< Föregående

Passorina
Passorina