Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt hjärtat vara din röst

Jag vet inte hur du ska säga det
men jag önskar att du kunde säga det på samma sätt som jag
Jag vet inte hur du ska klara det
men jag önskar att du kunde klara det på samma sätt som jag
Jag kan inte veta hur du ska göra
men tänk om du gjorde det som jag
Jag kan inte veta hur du ska överleva
men tänk om du överlevde som jag gjorde
för hur svårt kan det vara
att få fram de där orden som hjärtat skriker




Fri vers av Passorina
Läst 337 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-17 21:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Passorina
Passorina