Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ej publicerad tidigare, men skriven 07-01-02


vi kan inte gå hand i hand

jag borde inte skriva något alls nu.
för jag vet att det är idiotiskt
när klockan är så sent
och jag inte har kläderna på mig

för man tänker inte klart utan kläderna på.

men jag kan inte hjälpa att känna mig sårad och ensam
jag bara tycker om dig så mycket.
och du bara tycker om mig så mycket
och det är så svårt att träffas och skiljas hela tiden.
nu är du där borta, 300 mil bort.
Jag är kvar här, och låtsas att livet är så bra.
fast jag saknar dig så mycket.
och du bara saknar mig.
så mycket.

det är som en hollywoodfilm.
jag är less på det här.
jag tänker blunda hårt och hoppas på att när jag vaknar imorgon. att världen är större och jag glömt bort dig.

för nu har vi kommit överens om.
du och jag.
att vi är bara vänner, inget annat fungerar ändå.
logiken vinner över alla känslor.
har vi bestämt.
tack min kära VÄN
men hejdå,
för jag klarar inte av det.
så nu pratar jag aldrig mer med dej
fast du vill att vi ska ha kvar kontakten
hejdå

hejdå
(jagälskardig)




Övriga genrer av rockankan
Läst 200 gånger
Publicerad 2007-01-12 03:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

rockankan
rockankan