Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill bara du ska veta

 

Har inte sovit i natt,

alla tankar har varit hos Dig.

 

Du öppnade din famn för mig,

just då när jag behövde den som mest.

 

Nu vill jag du ska veta att jag finns för Dig,

att min famn alltid är lika öppen...

 

som din var för mig.

 

 




Fri vers av Lena K Nilsson VIP
Läst 855 gånger
Utvald text
Publicerad 2007-01-12 06:12



Bookmark and Share


    sunnanvind
fin.... varm....
2007-01-19

  am
Du får upp stora känslor ur primitiva ord. Mycket bra skrivet.
2007-01-12

    M
Å grattis till valet. Det sköna det som är, är att kunna ge, att finnas för varandra. Så fint. Kram
2007-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Lena K Nilsson
Lena K Nilsson VIP