Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

viskar...

 

 

En tyst viskning

i mitt öra

 

Säger allt det

jag vill höra

 

Visar mig

vad du vill göra

 

Visar mig hur

du bemästrar konsten

att förföra 




Fri vers av nettizen
Läst 231 gånger
Publicerad 2007-01-12 06:18



Bookmark and Share


  Ronny Berk
fint foto.. som alltid.. vackert språk.. tack för det
2007-01-12

    Lindizz
mycket bra skrivet...tack för läsningen!
2007-01-12
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen