Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trolltider

 

 

Trollungar små

söta som få

Dumt vore det ock

att låta sig luras av det dock

 

Bus och troll-oskick

med glimt i blick

Detta har de mycket av

behöver för detta ingen trolleri-stav

 

Trollungar tre

ska ni nog få se

Lite mera av

och vad det av de sig begav

 

Men vänner och åhörare

familj och fridstörare

Om dessa troll skriver jag

Mer en annan dag..... 




Fri vers av nettizen
Läst 259 gånger
Publicerad 2007-01-12 10:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen