Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När mina blå ögon fäller röda droppar

När mina blå ögon fäller röda droppar,
njuter du då?


Att se mig svag gör att din skugga växer.


Den hotar att kväva
inte bara mig
utan även ditt sanna jag.






Övriga genrer av Niniz
Läst 318 gånger
Publicerad 2007-01-12 14:49



Bookmark and Share


  Yeti
väldigt vacker :)
2007-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Niniz
Niniz