Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Detta sade en kille till mig, som jag bara har pratat med i telefon och aldrig träffat. Bland dom finaste komplimangerna jag fått!


Finaste komplimangen

\"Vet du, om jag gick in i ett rum

fullt med människor,

så skulle jag se dig direkt


För din personlighet skulle lysa så mycket\"




Övriga genrer av Niniz
Läst 344 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-01-24 18:17



Bookmark and Share


  liten_snopp
Naaw, vad fint!
2007-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Niniz
Niniz