Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag tänker inte nöja mig med bara lite!


Ni säger till mig att
nöja mig med vad jag har

Men jag har aldrig förstått
vad det är för fel
med att vilja ha mer
veta mer
och se mer

Har vi inte alla rätt till detta?

Är det min nyfikenhet
på livet ni försöker stävja

Eller är det kanske så
att jag har drömmar och inte ni?




Fri vers av Niniz
Läst 441 gånger
Publicerad 2007-01-26 14:45



Bookmark and Share


  Tigerlilja|
gräset ÄR grönare på den andra sidan.. eller för det mesta, tror jag :) bra skrivet!
2007-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Niniz
Niniz