Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Men jag kommer inte se mig om när jag går

Jag vill hugga av mig tungan
för att hindra alla
osagda ord att existera

Men det finns ingen återvändo

Vägen framåt och vidare
har redan börjat slingra sig

och lämnat dig kvar

Mitt hjärta har fladdrat i sin bur
slagit sig blodig mot spjälorna

alltför länge

Vad skulle jag inte göra
för att hoppa framåt i tidsrymden
till en framtid där din smärta
redan klingat ut och dina ögon

har återfått sin glans


Jag vet att jag måste

Men jag önskar innerligt
att jag slapp
ta en del av ditt hjärta med mig




Övriga genrer av Niniz
Läst 345 gånger
Publicerad 2007-02-06 16:36



Bookmark and Share


  Nieve
jättevacker:)
2007-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Niniz
Niniz