Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pegasus 5

Såg silverglansigt skin av subtil frekvens
ett skimmerljus:det skar genom jordens hud
som spegelbild av det som inom
bäddat stjärnludd omkring alltings vara

Och sedd från skygglappshål i ett ögonkast
förvandlat världens verk till ett avtäckt verk
och sedan allting åter vanligt
Skitprydligt inslagen vacumpackad




Fri vers av BetweenTheLines
Läst 328 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-01-12 16:15



Bookmark and Share


  Arwen
jag tolkar det som att det här också är en text om att vara lite fast och inte våga leva ut? Särskilt sista raden tycker jag vittnar om det. Nån slags frustration över att man är perfekt utåt? Man gömmer sig? Kram!
2007-01-15
  > Nästa text
< Föregående

BetweenTheLines