Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När du sjunger för mig

dina ögon så klara
mörkaste bruna
lyser i mörkret
levande ljus omkring oss
värme och lugn
här och nu
Jag ser dig
där i fåtöljen
en blick av
kärlek och åtrå

dina läppar formar sig
långt bort från mig
toner från din manlighet
sveper fram igenom rummet
in i mina lungor
och drar en andningens suck
när du sjunger för mig

genom dina slutna ögon
kan jag känna dina toner
rusa igenom mig
likt löven i en höstvind

och din kärleksmelodi
skär in i mig
när du sjunger
sjunger för mig

i mörkret

med gitarren din
strängar som vibrerar
in i själen min
rösten som i mitt huvud skär in
så sjunger du
viskande melodier
om kärleken
som din och min











Fri vers av Malin Johansson
Läst 429 gånger
Publicerad 2005-01-17 22:41



Bookmark and Share


  Markattan
...om kärlekens melodi som går rakt in i oss. Bra!
2005-01-18

  Mats L.
Mycke ömhet i den här
2005-01-18

  Pojken i Svart
en mycket fin text. ser det hela framför mig och ler :)
2005-01-17

  Cattis Rönn
hur kärlekensmelodier skänker ro...Bra beskrivet!
2005-01-17

  Roger VIP
Först trodde jag att det var mig du skrev till ;) Skämt å sido. Ibland känns det så intensivt vid ett liveframträdande att sångarens röst påverkar genom hela kroppen...
2005-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Malin Johansson

Mina favoriter
Sanningen.