Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur...?

Hur ska man göra
när man inte kan föra,
sitt roder åt rätt håll
känns som man inte har nån koll.

Gör mig brinnande i anden
låt mig inte bara rinna
genom fingrarna som sanden

Gör mig glödande och het
känna stadgan
och inte vara som röran i en smet.

Ge mig klara tankar
och låt mig höra
när du på hjärtedörren bankar.

Gör mig rak och säker
och att du mina djupa sår läker.

Kom och fyll mig med din kraft
kom och fyll mig med allt det jag inte haft.




Fri vers av Emsan
Läst 250 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-01-12 23:43



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Mitt recept är Rom. 12:1,2
2018-05-27

    henley
Suuuuuuuper bra, vill jag bara säga. JAg blir berörd.
2007-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Emsan
Emsan