Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Watch me now!

Come and see me darling

Det sticker i dina ögon
att jag inte behöver dig längre

Mina ögon skrämmer dig,
en styrka, ett trots du inte rår på
Jag ser genom ditt falskspel,
ditt spindelnät av rosendoftande lögner

Come and feel me babe

Det som du fick mig känna,
i sommarens mest andäktiga kvällar.
Då berusningen av ljummen äppelcider inte kunde skiljas från det jag kände för dig

En verklighet i ett annat liv

Come and touch me honey

Du bränner dig på min hetta
Pulsen i min kropp,
blodet som ursinnigt flödar genom mina ådror
glöder av nyvunnen makt

Över mig själv älskling


Jag tror jag är immun mot dig nu




Övriga genrer av Niniz
Läst 309 gånger
Publicerad 2007-01-13 11:02



Bookmark and Share


  Tigerlilja|
wow.
2007-01-16

    ej medlem längre
vilken styrka.. rös i kroppen när jag läste. Bra skrivet!!
2007-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Niniz
Niniz