Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
verklighetsdrömmar


tillägnad



ser
Dina sökande tankar
stormar av känslor
nyväckta trånader

.....i mina fantasier

söker
Dina mjukvarma händer
förväntans kysslutna ögon
tungfuktade läppar

.....i mina drömmar

smeker
Dina rodnande örsnibbar
behagligt solvarma vrister
varsamt blottade naveln

.....i våra hemliga möten
våra brännheta stunder
i den svalkande skuggan
under oskuldens korkekar

vandrar vi hemväges
när skuggor slukas av nattmörker
i väntan på nattliga fröjder

i förväntan på
inbjudande skuggspel
under morgondagens korkekar










Fri vers av Ronny Berk
Läst 350 gånger
Publicerad 2007-01-13 17:19



Bookmark and Share


  Lollitta VIP
förväntans kysslutna ögon


______________+++++
2013-11-04

  glittertindra
oj, smakar på orden... riktigt vackert :) det står som ett skimmer runt den här dikten... tjusigt!
2007-01-14

  Annette Andersson
Bokmäkt av mig!
2007-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Ronny Berk
Ronny Berk