Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När två blir en

 

 

Ett uttalat löfte

en uttalad tanke

 

två själar

 

Ett avtalat möte

en avtalad plats

 

två själar

 

Ett genombrott

en sammanslagning

 

En förenad själ 




Fri vers av nettizen
Läst 250 gånger
Publicerad 2007-01-13 22:10



Bookmark and Share


  Freeman
Håller verkligen med, detta var VACKERT!!! Ser dropparna på blombladet...som ögonblicket senare smälter samman och blir en droppe....... --<-<<@
2007-01-14

    ej medlem längre
*sneglar neråt* *harklar*
Bakom orden finns det passion...
planerat passion... *uj uj*
Det är bara du som kan med få ord
få både kvinnor och män flämta!
Eller hur grabbar???
2007-01-13

  Söder
Vackert! Som två vattendroppar som smälter samman...Perfekt bild...
2007-01-13

  Mikael Lövkvist
Mums! Och vilket härligt kort,
som passar temat ypperligt!
2007-01-13
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen