Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så är det i livet... vi väljer själva .....


Väntan på livet....

Tiden runt om mig har stannat.
Jag väntar på din ankomst,
som ett barn längtar på sin första julgåva.
I livet finns det inga slutna dörrar,
Bara möjligheter, fundera inte vad du aldrig fick,
fundera inte över vad du skulle vilja ha gjort.
Du har förmågan att vara lycklig, du har förmågan att ändra ditt liv.
Använd dig av de verktyg som har blivit dig givet.
Du har fått nycklarna till ett lyckligt liv........

Lars Hedlin 2006-12-10




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 675 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2007-01-14 11:44



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Ja denna text pekar rakt på nyckeln! Finner den! Magin flödar! Fint!
2016-04-28

  aol
Kloka tankar
2015-07-10

  Teresia Ridell
Kloka, vackra ord.
Gillas mycket !
2014-10-01

  Connie
Mycket bra vishet!
2014-05-07

    Dan Myrbeck
Mycket bra skrivet!

Vad sägs om idén att vi skrivarvänner läser varandras äldsta publicerade text? Skicka vidare till någon annan om du tycker idén verkar bra!
2014-02-25

    Therese Nylander
Väldigt vist och ack så sant.
2014-02-21

  agneta pichler

kloka ord.. från dig Lars..
och då e jag bara på dikt no 1

*ler stort*
2013-02-25

  Carola Bouvin
Ja så sant, just några utav dessa ord förmedlade jag till min dotter idag, andvänd dig av dina egna verktyg, Bra!
2010-06-09

    sunnanvind
Mycket bra tankar...
Tänk vad många människor som bara går o väntar på ett bra liv, och inte själva fattar att det är dom själva som måste ta tag i livet...
Mycket bra!
2007-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin