Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärleks dikt.....


Din röst

Din sensuella röst
rör sig mitt i den glittrande solen.
Ljuv är din sång med kärlek till det väntande havet.
Du vandrar nära bredvid mig.
Så älskligt ljuv är du i skymningslågan.
Din blick reflekteras i min,
vi skrattar och dansar.
Jag håller din fina själ i min hand
varje kyss du skänker mig
får vara den mjuka klingande vinden i mitt liv
För den skänker mig en doft av din kärlek..
Jag älskar dig....

Lars Hedlin 2006-12-10





Fri vers av Lars Hedlin
Läst 588 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2007-01-14 11:48



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Vilken vacker kärleksförklaring !
2014-10-01

  agneta pichler


stort hjärte +

vackert så de förslår..
2013-02-25

  Maj-Lis VIP
Vackert att läsa
2012-10-12

  anits VIP
Underbart vacker kärleksdikt
2008-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin