Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sunday Bloody Sunday

mjölkfläcken försvinner ner i bordet
bilarna kör förbi i 110
timmarna tickar
tiden försvinner ut
i oändligheten
om den någonsin fanns
om den någonsin finns

molnen flyttar
över himlen
digitalklockan
ändrar siffror
träden
byter löv

bilarna kör förbi i 110
mjölkfläcken försvinner in i bordet

det är bara jag som står stilla












Fri vers av crapcat
Läst 847 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-01-14 13:58



Bookmark and Share


  Dr Jimmy Johansson The 777
Mvg.
2008-07-23

    död_häst
Den här var bra.


\"mjölkfläcken försvinner in i bordet\"

Suverän mening.
2007-05-15

    Bodil Sandberg
Den här skulle du kunna tonsätta till en blues...underbart!
2007-03-17

  Andreas Safer
aj jävlar vad jag känner igen mig!
2007-01-14

    Camillaa
wow,
mäktigt att läsa!!
Jätteebra

/ C
2007-01-14
  > Nästa text
< Föregående

crapcat