Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fjäderlätt skuld

Du tar bort min skuld.
Med lätthet lyfter du den
från mina nedtyngda axlar

Du blåser på den.
Jag ser den
fjäderlätt
sväva iväg av vinden
från dina ord.




Fri vers av stronza
Läst 584 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2005-01-18 19:48



Bookmark and Share


  Markattan
Härliga, befriande ord! "fjäderlätt sväva iväg av vinden från dina ord" - snyggt!
2005-01-19

  Anna H
om det ändå vore så enkelt :) Bra skrivet!
2005-01-18

  Sara Boström
känner man inte tyngden förrän den är borta. Bra skrivet om en befrielse.
2005-01-18
  > Nästa text
< Föregående

stronza
stronza

Mina favoriter
escapar