Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tonvis av noteringar


Du är en not - en ton är jag

Äntligen möts vi

Fast endast på de papper
som våra advokater har skrivit




Övriga genrer av Zazzo
Läst 480 gånger
Publicerad 2007-01-14 21:04



Bookmark and Share


  Norma
Touché. Minimalistisk smärta. N
2007-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Zazzo

Mina favoriter
Egoism
Demon
Ögonblick