Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att lära sig att leva utan
En vän sa, du behöver inte glömma men du måste lära dig att leva utan.



Hoppet


Ett brustet hjärta måste få läka. Jag skrev en dikt häromdagen, den går så här:

Hoppet
När ditt sår läkte,
stöttade jag dig,
jag fanns där för dig,
på rätt sätt.
När du läkt mådde du så bra

Min sårskorpa började läka
men du va där å pilla
så fort den började läka
kunde du inte låta den vara ifred
du rev upp den igen och igen och igen
till slut va där bara ett sår kvar
ett djupt sår som tar lång tid att läka

Hoppet är det sista som jag släpper
Jag släpper hoppet nu..

©2007TherésG




Fri vers av 303
Läst 480 gånger
Publicerad 2007-01-14 23:38



Bookmark and Share


  pierre666
Jag gillade den här. Att du har släppt gillar jag ännu mer!
2007-02-19

  Skosnöret
Oj. Vackert och väldigt bra liknelser. Jag rös vid de sista orden : hoppet är det sista jag släpper, och det släpper jag nu.

Bra skrivet!
2007-01-15
  > Nästa text
< Föregående

303
303