Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
känslor


Mur på mur

Man bygger mur på mur för att stänga andra ute
För att stänga sig själv ute
För att slippa ta itu med de tankar
Som lever där inne
Man bygger mur på mur
För att låta livet gå på auto
Och slippa känna efter
Man bygger mur på mur
Så man kan luta sig mot den ibland
När det blir för svårt
Men mur på mur
Faller också
Likt käglor i natten
Man snubblar in i
Det man undvikt
Man uppslukas
Av känslor
Man inte ville känna
Ibland för att delas
Med andra
Ibland för att
I ensamheten
Kunna andas
Man bygger mur på mur
Mur på mur




Fri vers av träsktrollet
Läst 399 gånger
Publicerad 2007-01-15 00:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

träsktrollet
träsktrollet