Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Man är aldrig ensam.....


Samlas i gryningens sken

I nattens timma står jag där allena.
Framför mig finns inga tvivel....
en svalkande vind drar förbi..
sakta gryr det vid horisonten...
min blick den följer skuggans lyster när den sakta försvinner in i ljuset..
jag känner närvaron...
ja där står de andra...
så många som samlats i gryningens sken....

Lars Hedlin 2006-04-25




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 600 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-01-15 10:10



Bookmark and Share


  Nic
Ett spännande ögonblick mellan natt och dag, då man varken sover eller är vaken, bara närvarande i nuet, i sann existens med universum
2019-01-21

  agneta pichler

hm.. förstår den inte riktigt..

bra i början

sen fick jag lite panik..
varför står alla i ljuset!?

läskit..
2013-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin