Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Denna dikt skrev jag en natt då känslorna svaade och då hela omgivnigen kändes helt magisk...


Nattligt regn...

Det regnar i natt,
jag hör hur dropparna knackar på rutan
Ögonlocken känns tunga,
det är sent nu,
Vägen mot framtiden finns här framför mig,
Mina ögon dröjer sig kvar en stund
på himlen utan för mitt fönster,
Det är nu som livet får mig att glittra
Bubblandes Brusandes,
I den totala stillheten blir vi ett med universum,
Jag faller handlöst ut i den svindlande evigheten....

Lars Hedlin 2006.12.03




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 556 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-01-15 10:15



Bookmark and Share


  L.byström
Riktigt bra!
2015-01-28

  Connie
Magiska rader som väcker känslor!
2014-06-21

  agneta pichler

så vackert.. *ler*
2013-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin