Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inatt är du min

 

 

Inatt är det min tur

att busa med dig

Även om du ej kan 

se mig

Så kommer du att

märka att jag är där

 

Jag tänker ratta på

alla frekvenser tills jag

når din signal

Kan nog tänkas att du

kommer lida lite kval

 

Nu du...

Ska du få känna på

vad riktig

frustration innebär!

 




Fri vers av nettizen
Läst 195 gånger
Publicerad 2007-01-15 16:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen